| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
epeter
Csatlakozott: 2007.11.04. Vasárnap 8:59 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Szomb. Jún. 27, 2009 9:55 am Hozzászólás témája: Attribútum módosítása |
|
|
Szeretném megváltoztatni az egyik fájlom attribútumát 666-ról 664-re, de nem hajtódik végre a művelet (Total Commander-ben, és Midnight Commander próbálkoztam).
Van erre valamilyen lehetőség (a Helmben sem találtam ilyen beállítást)? _________________ http://epeter.hu/ |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
István
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hostingabc
Csatlakozott: 2007.09.25. Kedd 10:12 Hozzászólások: 188 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Júl. 08, 2009 10:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| István írta: | | Nem lehet átállítani. |
Annyit még hozzáteszek, hogy ftp-ből nem lehet. PHPből viszont lehet egy read-only-t állítani rajta, ami viszont megoldja a problémát. _________________ Moszi @ HostingAbc
--------------------------------------------------
Légyszi ne kérj a fórumon privát support-ot a HostingAbc-től. Írj levelet.
(avagy olyan dolgot írj a fórumra ami mindenkit érint) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
István
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
waterbear
Csatlakozott: 2007.09.26. Szerda 20:22 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Szeged - Deszk
|
Elküldve: Vas. Okt. 25, 2009 6:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Ez vicces.... nekem Total Commanderrel ment eddig... most nem megy, viszont akkor egy script telepítésénél mi a fenét csináljak, hogy a config fájl írható legyen? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hostingabc
Csatlakozott: 2007.09.25. Kedd 10:12 Hozzászólások: 188 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Okt. 25, 2009 7:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| waterbear írta: | | Ez vicces.... nekem Total Commanderrel ment eddig... most nem megy, viszont akkor egy script telepítésénél mi a fenét csináljak, hogy a config fájl írható legyen? |
Minden file írható. Állítani akkor kéne, mikor azt akarod, hogy NE legyen írható. Ezt pedig egy php script-el meg lehet csinálni. _________________ Moszi @ HostingAbc
--------------------------------------------------
Légyszi ne kérj a fórumon privát support-ot a HostingAbc-től. Írj levelet.
(avagy olyan dolgot írj a fórumra ami mindenkit érint) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|