| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
hostingabc
Csatlakozott: 2007.09.25. Kedd 10:12 Hozzászólások: 188 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Okt. 23, 2007 11:12 am Hozzászólás témája: Készül a webmail magyarítása |
|
|
A HostingAbc és a MailEnable (www.mailenable.com) egyezséget kötött a webmail magyarítására.
A jelenleg 0.0001%-ban magyarított webmail-t ki lehet próbálni a nyelv átváltásával - viszont még senkinek nem ajánljuk . Szólunk ha teljesen kész van. _________________ Moszi @ HostingAbc
--------------------------------------------------
Légyszi ne kérj a fórumon privát support-ot a HostingAbc-től. Írj levelet.
(avagy olyan dolgot írj a fórumra ami mindenkit érint) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sipikeee
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hostingabc
Csatlakozott: 2007.09.25. Kedd 10:12 Hozzászólások: 188 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Jan. 02, 2008 2:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát izééééé ... meg sem merem említeni, hogy ezt én saját kezüleg kellene csináljam ) ... esetleg ha van segítség akkor szívesen fogadom ) . _________________ Moszi @ HostingAbc
--------------------------------------------------
Légyszi ne kérj a fórumon privát support-ot a HostingAbc-től. Írj levelet.
(avagy olyan dolgot írj a fórumra ami mindenkit érint) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Neo_Komlo
Csatlakozott: 2007.11.18. Vasárnap 15:56 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: Vas. Nov. 30, 2008 1:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv Mindenki!
Én szívesen lefordítanám magyarra a mailenable-t, csak küldje át valaki az angol nyelvi fájlt! gabor@feld.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Neo_Komlo
Csatlakozott: 2007.11.18. Vasárnap 15:56 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: Pént. Márc. 27, 2009 10:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Üdvözlet!
Gondoltam írok még egy hozzászólást, még mindig áll az ajánlatom, ha valahogy megoldható a fordítás (legutóbbi álláspont szerint nem nagyon), akkor én állok rendelkezésetekre
Lehet nagyon rosszat mondok, de én lecserélném, ha ennyire nem alkalmas a magyarításra...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zacsesz
|
Elküldve: Csüt. Júl. 30, 2009 9:01 pm Hozzászólás témája: Re: Készül a webmail magyarítása |
|
|
| hostingabc írta: | A HostingAbc és a MailEnable (www.mailenable.com) egyezséget kötött a webmail magyarítására.
A jelenleg 0.0001%-ban magyarított webmail-t ki lehet próbálni a nyelv átváltásával - viszont még senkinek nem ajánljuk :D. Szólunk ha teljesen kész van. |
Üdvözletem!
Igaz a saját oldalammal még nemrég vagyok tag, de amennyiben mellékelik az angol nyelvi fájlt (mivel a mailenable.com -on én nem találtam meg, regisztrálással, pedig nem tudom, hogy engedni fogja-e a letöltését) én elvállalom a webmail magyarosítsát.
Igaz az, hogy közben a saját rendszeremen is elég sokat kell dolgoznom, de ezt előrébb hozom, ha kell.
ifj. Ábel Zoltán (Zacsesz)
ZWEB WebGroups & Programmers |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
István
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |