Tartalomjegyzék HostingAbc felhasználói fórum
Segíts a többieken

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Készül a webmail magyarítása

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Hírek, újdonságok, miegymás a hostingról
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
hostingabc

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 23, 2007 11:12 am    Hozzászólás témája: Készül a webmail magyarítása Hozzászólás az előzmény idézésével

A HostingAbc és a MailEnable (www.mailenable.com) egyezséget kötött a webmail magyarítására.
A jelenleg 0.0001%-ban magyarított webmail-t ki lehet próbálni a nyelv átváltásával - viszont még senkinek nem ajánljuk Very Happy. Szólunk ha teljesen kész van.
(avagy olyan dolgot írj a fórumra ami mindenkit érint)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Sipikeee

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 01, 2008 3:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem valami akívan dolgoznak rajta...
Mit mondtak elméletileg mikorra lesz kész?

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
hostingabc

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 02, 2008 2:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát izééééé ... meg sem merem említeni, hogy ezt én saját kezüleg kellene csináljam Smile) ... esetleg ha van segítség akkor szívesen fogadom Smile) .
(avagy olyan dolgot írj a fórumra ami mindenkit érint)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Neo_Komlo

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 30, 2008 1:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv Mindenki!

Én szívesen lefordítanám magyarra a mailenable-t, csak küldje át valaki az angol nyelvi fájlt! gabor@feld.hu
Vissza az elejére
Neo_Komlo

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 27, 2009 10:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdvözlet!

Gondoltam írok még egy hozzászólást, még mindig áll az ajánlatom, ha valahogy megoldható a fordítás (legutóbbi álláspont szerint nem nagyon), akkor én állok rendelkezésetekre Smile
Lehet nagyon rosszat mondok, de én lecserélném, ha ennyire nem alkalmas a magyarításra... Rolling Eyes
Vissza az elejére
Zacsesz

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 30, 2009 9:01 pm    Hozzászólás témája: Re: Készül a webmail magyarítása Hozzászólás az előzmény idézésével

hostingabc írta:
A HostingAbc és a MailEnable (www.mailenable.com) egyezséget kötött a webmail magyarítására.
A jelenleg 0.0001%-ban magyarított webmail-t ki lehet próbálni a nyelv átváltásával - viszont még senkinek nem ajánljuk :D. Szólunk ha teljesen kész van.

Üdvözletem!

Igaz a saját oldalammal még nemrég vagyok tag, de amennyiben mellékelik az angol nyelvi fájlt (mivel a mailenable.com -on én nem találtam meg, regisztrálással, pedig nem tudom, hogy engedni fogja-e a letöltését) én elvállalom a webmail magyarosítsát.

Igaz az, hogy közben a saját rendszeremen is elég sokat kell dolgoznom, de ezt előrébb hozom, ha kell.

ifj. Ábel Zoltán (Zacsesz)
ZWEB WebGroups & Programmers
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
István

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 17, 2009 7:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem elég sokan örülnének neki, ha végre magyar lenne az e-mail. Smile
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Hírek, újdonságok, miegymás a hostingról Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.