| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
petamas
|
Elküldve: Kedd. Ápr. 22, 2008 2:03 pm Hozzászólás témája: Subdomain |
|
|
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy HELM-ben hogyan lehetne beállítani azt, hogy több aldomain is ugyanarra a mappára mutasson? Azaz pl. a valami1.example.com és a valami2.example.com beírásakor is ugyanoda, mondjuk az example.com/ide címre kerüljek? Úgy szeretném megoldani, hogy az átirányítás vonatkozzon az almappákra és fájlokra is, vagyis a valami1.example.com/mappa/fajl.html is irányítódjon az example.com/mappa/fajl.html címre.
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv: PT |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zschopper
|
Elküldve: Csüt. Ápr. 24, 2008 12:37 pm Hozzászólás témája: Re: Subdomain |
|
|
| petamas írta: | Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy HELM-ben hogyan lehetne beállítani azt, hogy több aldomain is ugyanarra a mappára mutasson? Azaz pl. a valami1.example.com és a valami2.example.com beírásakor is ugyanoda, mondjuk az example.com/ide címre kerüljek?
Üdv: PT |
Szia, nem a domain alias való erre? (nem tudom, csak tippelek)
zsolt |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
petamas
|
Elküldve: Csüt. Ápr. 24, 2008 6:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hát... lehet, hogy az való rá, de hibaüzenetet kapok, ha megpróbálok hozzáadni egy domaint (azt írja, hogy már elértem a maximális domainszámot). :-S |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hostingabc
Csatlakozott: 2007.09.25. Kedd 10:12 Hozzászólások: 188 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Ápr. 28, 2008 11:56 am Hozzászólás témája: |
|
|
hát .. ha valamiből kell több, akkor beszélj a support-al  _________________ Moszi @ HostingAbc
--------------------------------------------------
Légyszi ne kérj a fórumon privát support-ot a HostingAbc-től. Írj levelet.
(avagy olyan dolgot írj a fórumra ami mindenkit érint) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Molesz
Csatlakozott: 2008.01.12. Szombat 10:13 Hozzászólások: 17 Tartózkodási hely: Pápa
|
Elküldve: Pént. Máj. 02, 2008 9:07 am Hozzászólás témája: Sub |
|
|
Volna egy kérdésem
Létrehoztam egy Subdomaint. Nem működött. fél óra múlva egyszer csak jó lett. Feltettem rá egy másik tartalomkezelőt. Megnt nem ment. 1-2 óra után ismét jó lett. Ma reggel óta ismét nem megy. mi lehet azt oka? _________________ www.kgp.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szunyi
|
Elküldve: Vas. Máj. 04, 2008 4:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
szerintem a TTL miatt van, de ez teljesen normális, mondhatnám hogy ez a megfelelő működése... a változtatásaid nem rögtön fog látszódni
kis időt kell várni [max annyit amennyi a TTL, kb félóra-óra]
hogy mi is az a TTL ?
A névszerverek az általuk megtudott neveket tárolják azzal a céllal, hogy ha újra megkérdezik tőlük, akkor ebből a cache-ből azonnal tudjanak válaszolni. Ennek többszörös haszna van: csökkenti a hálózati forgalmat, és gyorsítja a névfeloldást. A cache-ben minden megtudott nevet, csak egy bizonyos ideig tárolnak. Ha ez az idő lejárt, akkor egy újabb kéréskor - hiába lenne a cache-ben az információ-, a névszerver újra kérdezi azt. Ilyen módon, ha a névhez tartozó információ esetleg változik, arról tudomást szerezhet. Azt az időt, ameddig a cache-ben van egy-egy információ, nem a tárolóban, hanem a láttató, az autoritatív szerverben döntik el: minden rekordhoz tartozik egy - sokszor implicit módon megadott - TTL (Time To Live) érték. Ennyi másodpercig tárolják a szerverek a cache-ükben az információt.
remélem nem vezettem félre senkit  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
netptl39
Csatlakozott: 2009.02.23. Hétfő 6:12 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Feb. 23, 2009 6:20 am Hozzászólás témája: Subdomain |
|
|
Sziasztok!
a HELM-ben létrehoztam egy új subdomaint, felpakoltam a tartlamat, de második napja nem jön be az oldal.
Tud valaki valami ötleted adni, hogy miért?
Köszi.
PTL _________________ További szép napot! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|