Tartalomjegyzék HostingAbc felhasználói fórum
Segíts a többieken

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Subdomain

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> HELM-el kapcsolatos témák
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
petamas

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 22, 2008 2:03 pm    Hozzászólás témája: Subdomain Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy HELM-ben hogyan lehetne beállítani azt, hogy több aldomain is ugyanarra a mappára mutasson? Azaz pl. a valami1.example.com és a valami2.example.com beírásakor is ugyanoda, mondjuk az example.com/ide címre kerüljek? Úgy szeretném megoldani, hogy az átirányítás vonatkozzon az almappákra és fájlokra is, vagyis a valami1.example.com/mappa/fajl.html is irányítódjon az example.com/mappa/fajl.html címre.

A válaszokat előre is köszönöm!

Üdv: PT
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
zschopper

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 24, 2008 12:37 pm    Hozzászólás témája: Re: Subdomain Hozzászólás az előzmény idézésével

petamas írta:
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy HELM-ben hogyan lehetne beállítani azt, hogy több aldomain is ugyanarra a mappára mutasson? Azaz pl. a valami1.example.com és a valami2.example.com beírásakor is ugyanoda, mondjuk az example.com/ide címre kerüljek?
Üdv: PT

Szia, nem a domain alias való erre? (nem tudom, csak tippelek)

zsolt
Vissza az elejére
petamas

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 24, 2008 6:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát... lehet, hogy az való rá, de hibaüzenetet kapok, ha megpróbálok hozzáadni egy domaint (azt írja, hogy már elértem a maximális domainszámot). :-S
Vissza az elejére
hostingabc

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 28, 2008 11:56 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát .. ha valamiből kell több, akkor beszélj a support-al Wink
(avagy olyan dolgot írj a fórumra ami mindenkit érint)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Molesz

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 02, 2008 9:07 am    Hozzászólás témája: Sub Hozzászólás az előzmény idézésével

Volna egy kérdésem

Létrehoztam egy Subdomaint. Nem működött. fél óra múlva egyszer csak jó lett. Feltettem rá egy másik tartalomkezelőt. Megnt nem ment. 1-2 óra után ismét jó lett. Ma reggel óta ismét nem megy. mi lehet azt oka?
szunyi

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 04, 2008 4:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szerintem a TTL miatt van, de ez teljesen normális, mondhatnám hogy ez a megfelelő működése... a változtatásaid nem rögtön fog látszódni

kis időt kell várni [max annyit amennyi a TTL, kb félóra-óra]

hogy mi is az a TTL ?

A névszerverek az általuk megtudott neveket tárolják azzal a céllal, hogy ha újra megkérdezik tőlük, akkor ebből a cache-ből azonnal tudjanak válaszolni. Ennek többszörös haszna van: csökkenti a hálózati forgalmat, és gyorsítja a névfeloldást. A cache-ben minden megtudott nevet, csak egy bizonyos ideig tárolnak. Ha ez az idő lejárt, akkor egy újabb kéréskor - hiába lenne a cache-ben az információ-, a névszerver újra kérdezi azt. Ilyen módon, ha a névhez tartozó információ esetleg változik, arról tudomást szerezhet. Azt az időt, ameddig a cache-ben van egy-egy információ, nem a tárolóban, hanem a láttató, az autoritatív szerverben döntik el: minden rekordhoz tartozik egy - sokszor implicit módon megadott - TTL (Time To Live) érték. Ennyi másodpercig tárolják a szerverek a cache-ükben az információt.

remélem nem vezettem félre senkit Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
netptl39

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 23, 2009 6:20 am    Hozzászólás témája: Subdomain Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

a HELM-ben létrehoztam egy új subdomaint, felpakoltam a tartlamat, de második napja nem jön be az oldal.
Tud valaki valami ötleted adni, hogy miért?

Köszi.
PTL
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> HELM-el kapcsolatos témák Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.